بینش عمیق معلمان دشمنان را ناکام گذاشته است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۳۹۷۵
استاندار کردستان:

بینش عمیق معلمان دشمنان را ناکام گذاشته است

استاندار کردستان گفت: دشمنان ایران اسلامی و کردستان سربلند همواره تلاش کرده‌اند که معلمان را به حاشیه‌ها مشغول کنند و برای کشور مشکل ایجاد کنند، اما بینش عمیق معلمان دشمنان را ناکام گذاشته است.
بینش عمیق معلمان دشمنان را ناکام گذاشته است

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان در ویژە برنامه هفته گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: شهید مطهری از چهره‌های علمی و عملی موثر و یکی از نظریه پردازان اصلی انقلاب شکوهمند اسلامی بود.

وی عنوان کرد: برجسته سازی بعضی موضوعات ممکن است به جایگاه قشر فرهیخته معلمان آسیب وارد کند و نباید مسائلی از این دست در فضای گفتمانی ما به این اندازه برجسته شود.

زارعی کوشا ادامە داد: دست بوس تمام معلمان کردستان هستم و امیدوارم بتوانیم بیش از گذشته در خدمت معلمان استان باشیم.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: یکی از جوامع و اقشاری که همواره مورد طمع دشمنان بوده و دشمن همواره از آن‌ها تو دهنی خورده قشر معلمان بوده است.

وی یادآور شد: دشمنان ایران اسلامی و کردستان سربلند همواره تلاش کرده‌اند که معلمان را به حاشیه‌ها مشغول کنند و برای کشور مشکل ایجاد کنند، اما بینش عمیق معلمان دشمنان را ناکام گذاشته است.

پربازدیدترین آخرین اخبار